woensdag 4 augustus 2010

Lisette jarig

Lisette is jarig! Vannacht om 4 uur kwam het eerste sms-je al binnen, uit Leimuiden. Toch wel handig dat af en toe die telefoons wél werken (vaak hebben we geen bereik in de parken). Daarna weer lekker verder geslapen. Om half 9 belde Gemert al (alhoewel, die zaten heel ergens anders) en in de loop van de dag volgden er meer. 's Ochtends lekker buiten ontbeten in het berenbos. Geen beer te zien vandaag, alleen de eekhoorntjes kwamen even kijken en een raar snerkgeluid maken. Er ging van alles mis met de camper: 1) tijdens het douchen liep er op een onverklaarbare wijze water de camper in; 2) het dak in onze slaapkamer lekt als het heel hard hoost (en dat deed het vannacht); 3) het buitenlampje deed het plotseling niet meer; 4) het dakraam boven ons bed ging niet meer dicht (ook zo handig als het hoost). Tot overmaat van ramp brak er een haakje af van de grote afvoerslang die je aan de camper vastmaakt als je het vuile water en de WC gaat legen. Het gevolg was een stortvloed aan zeik en stront over Corné zijn blote voeten....... Wel interessant om te zien wat een ieder zoal produceert na het nuttigen van Amerikaanse megaburgers, giant pizza's etc..... Na alles weer opgelost en schoon gemaakt te hebben zijn we door Grand Teton gereden op weg naar het zuiden waar we hopelijk Richard, Wil, Remy en Alex gaan ontmoeten. Als tussenstop staan we nu in Vernal, net over de grens van Utah op een KOA camping.

2 opmerkingen:

  1. he he na lang zoeken jullie toch gevonden pppfff dat wordt nachtwerk om jullie verhalen te lezen,maar een hele mooie vakantie gewenst en we zien jullie weer snel en ja lisette traditie denk ik maar nog gefeliciteerd....

    groeten Marcel,Bianca,Angus en Scott

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja het is nu veel moeilijker om een reaktie te plaatsen. Ik weet ook niet hoe je dat moet veranderen, maar het is jullie gelukt! Jullie ook een prettige vakantie en tot snel!

    BeantwoordenVerwijderen